ennl
download

Ard Financial Group LLC

Ard Financial Group LLC, opgericht in 1994, is gevestigd in Mongolië. Het is de eerste particuliere verzekeringsmaatschappij met landelijke dekking. Men biedt meer dan 30 verschillende soorten verzekeringen en risicobeperkende producten/diensten.

Aym Logo 1456711_687315361289497_312013465_n

Aym Design

Aym Design is een interieur architect in Singapore die gespecialiseerd is in renovaties en op maat gemaakte projecten.

GTR-Events_logo_ H8mm

GTR Global Trade Review (verkocht in 2014)

HF Logo

Hague Fund Investmentgroup

Hague Fund is een actief beheerd beleggingsfonds met een sterke focus op wereldwijde volatiele en liquide markten.

IEXmedia

IEX Media B.V. (verkocht in 2016)

IEX Media B.V. is een onafhankelijk en innovatief mediabedrijf met een ruim aanbod van titels waarmee particuliere- en professionele beleggers bereikt kunnen worden.

JustPremium

JustPremium

JustPremium is de premium leverancier van OpenX Enterprise 3.0, een gebruiksvriendelijke en zeer geavanceerde AdServer die zich richt op het optimaliseren van de inkomstenstromen en het vereenvoudigen van Ad Operations.

kids

Kids Worldwide Factory

Kids worldwide Factory is een full-service entertainment bedrijf. De focus van Kids worldwide Factory ligt op het (co)produceren en aanbieden van maatschappelijk verantwoorde multimediale content voor kinderen.

MAP logo

Managing Agency Partners Ltd

Managing Agency Partners Ltd is een onafhankelijke verzekeraar die via Syndicaat 2791 deelneemt aan Lloyd’s verzekeringsmarkt in Londen

logo4

Meddex

Meddex ontwikkelt, bouwt en implementeert software waarmee een volledig overzicht gegenereerd wordt van alle aanwezige patiëntdata.

logo-strans

Mobytron

Mobytron houdt zich bezig met “Financial Entertainment – Social Trading Games”. Niet alleen voor de financiële wizz-kids maar fun voor iedereen, wereldwijd.

NexAssure_logo

NexAssure

NexAssure is een gespecialiseerde verzekeraar in Azië, die aan zeer uiteenlopende industrieën (her)verzekerings oplossingen en adviezen verstrekt

OmniBridgewayLOGO_NIEUW

Omni Bridgeway

Omni Bridgeway heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van internationale claims en verhaalprocedures en biedt professionele en op maat gemaakte oplossingen voor geschillen.

Sail Center Vietnam

Orange Sailing Holding

Orange Sailing Holding heeft in Nha Trang, Vietnam, de eerste en enige jachtclub gevestigd die zich bezighoudt met de verkoop, het charteren en het beheer van jachten. Daarnaast houdt Sailing Center Vietnam zich op professionele manier bezig met Marina ontwikkeling.

PEZ Investments

Pez Investments

PEZ ontwikkelt en exploiteert digitale optie-platformen en financial games.

Logo sabon

Sabon (verkocht in 2016)

Sabon is een retailketen van lichaamsverzorgende producten. Vanuit de 15 winkels in combinatie met een uitgebalanceerde internet strategie en een bijbehorende webshop worden de consumenten bereikt.

Saltrex_logo

Saltrex

Saltrex provides a secure, simple, independent and compliant online B2B auction platform for all parties with an interest in secondary or distressed commodities and cargoes.

wbm

World Business Media

World Business Media is een jonge dynamische uitgeverij die snel een positie verworven heeft als marktleider voor de internationale verzekeringsmarkt.

wsf-bloklogo-fc

World Startup Factory

WorldStartupFactory offers an acceleration program to internationally selected impact driven start ups.