ennl

World Business Media

wbm

World Business Media is een jonge dynamische uitgeverij die snel een positie verworven heeft als marktleider voor de internationale verzekeringsmarkt. Het bedrijf publiceert drie titels:

  • Reinsurance
  • Reinsurance Asia
  • Marine & Energy Risk

In de zomer van 2014 is www.re360.co gelanceerd als platform voor herverzekeraars, waarbij men goed heeft geluisterd naar de wensen van lezers en adverteerders om nieuws te brengen dat ertoe doet.

WBM is gevestigd in Londen en heeft (redactionele) correspondenten over de hele wereld.

Internationale (her)verzekeringen en risicomanagement zijn de kern van de publicaties van World Business Media, zowel in hard copy als online beschikbaar, en deze publicaties weerspiegelen het dynamische karakter van de wereldwijde risico’s waar bedrijven, verzekeraars en financiële instellingen mee worden geconfronteerd. Het bedrijf werkt ook samen met belangrijke industriële spelers over de hele wereld om op maat gemaakte publicaties te realiseren.

De mensen bij WBM hebben door de jaren heen een gedetailleerde kennis opgebouwd van de door hun gekozen markten en worden erkend als leider in al deze betreffende vakgebieden.